Nene Hatun İlkokulu
MİMAR SİNAN MAHALLESİ HİKMETYAR CADDESİ OKULYOLU SOKAK NO7 SULTANBEYLİ İSTANBUL

VİZYON

Bilgi çağının teknolojilerini kullanabilen,ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen,sosyal hayatta karşılaştığı sorunları barışçı ve insani yolarla çözebilen öğrenciler yetiştirmek,geleceği bugünden yaşayarak okulumuzda kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve lider bir okul olmak.

MİSYON

Nene Hatun İlkokulu öğrencilerini temel bilgi ve becerilere sahip olmanın yanı sıra; • Kendisine ve başkalarına değer veren • Okulu ve öğrenmeyi seven • Milli ve ahlaki değerlere saygılı • Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen • Çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen • Geçmişine bağlı ve vatanını seven • Yaratıcı ve bilimsel düşünebilen • Geleceğe yönelik hedefleri olan • Hoşgörülü,beden ve ruh sağlığı yerinde olan • Türkçe’ yi doğru ve etkin kullanabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz sportif alanda kazandığı bir çok madalya ve kupanın haricinde mezun olan öğrencilerimizin Hukuk, tıp, mühendislik fakültelerinde öğrenim gören öğrencileri bizlerin gurur kaynağıdır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRENİM

İKİLİ ÖĞRENİM

08:00 - 18.00

KALORİFER - DOĞALGAZ

SULTANBEYLİ MERKEZE YAKLAŞIK 3 KM UZAKLIKTA.

SULTANBEYLİ MİMAR SİNAN MAHALLESİ. ÇİFTLİK MEVKİİ